onsdag den 19. november 2008

Stærk tomat suppe med sej fillet og rejer.

½ dåse hakkede tomater
100 g friske tomater (blendede eller fint hakket)
½ dl vand med en ½ bouillon terning i (enten klar eller grønsags)
Salt og peber
Chili efter smag (jo mere jo bedre)
70 g Græsk yoghurt 10%
Hvidløg efter smag
50 g tynde strimler sukkerærter
35 g fint hakket løg
35 g fint hakket forårsløg
120 g frossen eller frisk sej fillet
50 g frosne eller friske rejer
75 g pasta skruer eller skaller (valgfrit)

Svits forårsløg, chili, hvidløg i en gryde. Tilsæt vandet med den ½ bouillon terning. Lad det simre et par minutter Tilsæt tomater, salt og peber og lad det simre i endnu et par minutter
Tilsæt sej fillet og hold øje med suppen, rør engang imellem. Når fisken begynder at gå fra hinanden tilsæt da rejer og sukkerærter og lad suppen småkoge i 5 minutter.
(Tilsæt evt. kogt pasta)
Tag gryden af varmen og rør den græske yoghurt i. Smag til med salt, pebre og evt, lidt ekstra chili.

Husk at den græske yoghurt dæmper smagen af chilli!

Ingen kommentarer: