søndag den 16. november 2008

Nudler med kylling og kokos (4 pers.)

Jeg ÆLSKER thaimad - og har sakset denne opskrift fra Dansk Thai Website


Vermicelli nudler og kylling i krydret kokossauce.

200 g vermicelli nudler
3½ dl kokosmælk
2 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
200 g hakket kyllingebrystfilet uden skind
2 spsk fiskesauce
2 spsk brun farin
2 tsk tamarindsauce
125 g bønnespirer
6 forårsløg i skiver
Citronbåde
1 hakket, rød chili

1. Udblød vermicelli nudler i varmt vand i 15 minutter og dryp godt af.
2. Kog kokosmælken op i en stor gryde. Tilsæt hvidløg, løg og kylling. Skru ned for blusset og lad simre i 5 minutter, til kyllingen er kogt.
3. Rør fiskesauce, tamarindsauce og brun farin i og kog op.
4. Tilsæt nudler, bønnespirer og forårsløg og lad simre ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er meget reduceret. Server nudlerne med et drys hakket chili og citronbåde.

Ingen kommentarer: