2,5 dl (150 g) hvedemel
1,25 dl (115 g) sukker
125 g smør
Hak hasselnødderne meget fint – næsten til mel Bland hasselnødder, hvedemel og sukker I en skål Smelt smørret I en gryde og rør i Bland dejen godt – behøver ikke være helt sammenhængende
Kom bagepapir I en lille bradepande ca 18 x 30 eller en springform Fordel dejen I bunden, og tryk den flad med en gaffel eller ske Bag bunden midt I ovnen ved 200 grader I 12 minutter
Fyld:
100 g blødt smør2 dl (180g) sukker
2 æg
200 g blandede nødder og mandler
Fordel dejen over den bagte bund of drys hakkede mandler og nødder over Bag kagen midt I ovnen I ca 20 min
Et lille tip – jeg holder mig ikke så meget til præcis gram af nødder – put gerne extra I - det smager alt sammen Server den gerne med creme fraiche til:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar