
40 g kakao
150 g sukker
3 tsk bagepulver
2,5 dl mælk eller evt cremefraiche
60 g smeltet smør
1/2 tsk vanille
120 g mørk grofthakket chokolade
1. ovnen forvarmes til 180 gr. en muffinform med plads til 12 stk. pensles med smeltet smør eller beklades med muffinsforme i papir.
2. Sigt mel, kakao, bagepulver, sukker og lidt salt ned i en stor røreskål.
3. Rør mælken sammen med det smeltede smør i en mindre skål, tilsæt vanillesukker.
4. Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld mælkeblandingen heri.
Rør delene let sammen med en grydeske. Dejen må gerne være ret klumpet.
5. Vend forsigtigt den hakkede chokolade i dejen. Fordel dejen i de 12 muffinsforme. Hver form skal være ca. 2/3 fyldt op med dej. Bag kagerne i 20-25 min. Prøv evt med en strikkepind, om kagerne er gennembagte. Vend kagerne ud på en bagerist. Server dem lune eller kolde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar