tirsdag den 17. marts 2009

Paprikagryde med bacon

4 personer

1/2 skinkekød i tern
100 bacon (tern)
250 g champignon
1 spsk paprika
1/4 dl konc. tomatpuré
4 dl hønsebouillon
majsstivelse
1½ dl fløde 13% (det er der så ikke noget der hedder længere :))
2 dl frosne ærter
salt, peber
evt 1 pk cocktailpølser

Tilbehør: Ris

Svits skinke og bacon i en gryde til det er gyldent. Tilsæt champignin i skiver og paprika, og svits endnu nogle minutter. Kom tomatpuré samt hønsebouillon ved og kog 20 minutter ved svag varme under låg.
Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand, tilsæt fløde samt ærter og kog 5 minutter.

Smag til med salt og peber og server med løse ris

Tips: Kom evt. en pakke cocktailpølser i paprikagryden - børnene vil elske det.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej hej!
Opskriften på paprikagryde lyder godt, men den er lidt upræcis:
Hvad er: 1/2 skinkekød i tern? Skal man regne med 1/2 kg?
Hilsen Annette