fredag den 14. august 2009

Toblerone creme og Hindbær mousse

Toblerone creme


200 g toblerone
1/4 piskeløde

Chokoladen smeltes og køles. Fløden piskes meget stiv. De to ting blandes og lægges i en kage. Bliver rigtig stiv efter et døgn eller to :-)

Tobleronen kan erstattes med al slags chokolade. F.eks. daim (evt. marabou) eller halv marabou og halv blød nougat



Hindbærmousse
passer til to lag i en 26 cm kage
250 g frosne hindbær
1 spsk sukker
kornene fra en halv vanillestang
2 dl yoghurt naturel
1/2 - 3/4 dl piskefløde


Tø bær og mos dem med sukker og vanille, rør yoghurten i, til sidst vendes det stivpiskede flødeskum i. Fløden skal piske HELT stiv, lige før det bliver til smør.
Stil moussen kold en times tid. moussen stivner først rigtig når kagen er lagt sammen

Mousse opskriften er fra www.kagekonen.com

Ingen kommentarer: